Hitta bibliotekStockholmGöteborgMalmöUppsala VästeråsÖrebroLinköping HelsingborgNorrköpingJönköping Bokmärk sidan

Gribbylunds bibliotek

Välkommen till vår sida om Gribbylunds bibliotek. Nedan finner du karta över Gribbylunds bibliotek.

1 Gribbylunds bibliotek
Linbastuvägen 1, Täby
Vägbeskrivning
Gå till Karta
Lat:59.46309625
Long:18.09268419

Fyll i adress med ort:

eller postnr:

Antal bibliotek:

Gribbylunds bibliotek

Ett bibliotek som Gribbylunds bibliotek tillhandahåller utöver böcker numera de flesta typer av media såsom tidningar, tidskrifter, talböcker, ljudböcker, e-böcker, cd, video, dvd och Internet. Dessa böcker och de andra medierna finns ibland endast till förfogande för att läsas eller lyssnas på på plats. Vanligt är dock att biblioteksanvändaren även får låna hem medierna utan kostnad och för en begränsad tid. Källtext och mer information på Wikipedia om bibliotek.

Tips på bibliotek på andra orter:
Bibliotek Enköping

Harlösa filialbibliotek
Biblioteket Varekil
Korpilombolo Bibliotek

Tjänsten är beta. Testa gärna med mobilen genom att skriva in Hittabibliotek.se.