Hitta bibliotekStockholmGöteborgMalmöUppsala VästeråsÖrebroLinköping HelsingborgNorrköpingJönköping Bokmärk sidan

Storvretabiblioteket

Välkommen till vår sida om Storvretabiblioteket. Nedan finner du karta över Storvretabiblioteket.

1 Storvretabiblioteket
Fullerövägen 1, Storvreta
Vägbeskrivning
Gå till Karta
Lat:59.96009089
Long:17.70333314

Fyll i adress med ort:

eller postnr:

Antal bibliotek:

Storvretabiblioteket

Ett bibliotek som Storvretabiblioteket tillhandahåller utöver böcker numera de flesta typer av media såsom tidningar, tidskrifter, talböcker, ljudböcker, e-böcker, cd, video, dvd och Internet. Dessa böcker och de andra medierna finns ibland endast till förfogande för att läsas eller lyssnas på på plats. Vanligt är dock att biblioteksanvändaren även får låna hem medierna utan kostnad och för en begränsad tid. Källtext och mer information på Wikipedia om bibliotek.

Tips på bibliotek på andra orter:
Bibliotek Björklinge
Bibliotek Rydaholm
Bibliotek Västerås
Bibliotek Svedala
Bibliotek Timmernabben
Bibliotek Horndal
Bibliotek Grängesberg
Bibliotek Näsum
Bibliotek Broddetorp
Bibliotek Arkelstorp

Tips på andra bibliotek:
Biblioteket Öxnehaga
Biblioteket Björnåkersskolan
Biblioteket Smedjebacken
Alvesta bibliotek
Frillesåsskolan elevcafé/bibliotek
Stehags filialbibliotek
Biskopsgårdens bibliotek
Luma Bibliotek
Träslövsläges bibliotek

Tjänsten är beta. Testa gärna med mobilen genom att skriva in Hittabibliotek.se.