Hitta bibliotekStockholmGöteborgMalmöUppsala VästeråsÖrebroLinköping HelsingborgNorrköpingJönköping Bokmärk sidan

Iggesunds bibliotek

Välkommen till vår sida om Iggesunds bibliotek. Nedan finner du karta över Iggesunds bibliotek.

1 Iggesunds bibliotek
Centralgatan 2, Iggesund
Vägbeskrivning
Gå till Karta
Lat:61.64272600
Long:17.07761767

Fyll i adress med ort:

eller postnr:

Antal bibliotek:

Iggesunds bibliotek

Ett bibliotek som Iggesunds bibliotek tillhandahåller utöver böcker numera de flesta typer av media såsom tidningar, tidskrifter, talböcker, ljudböcker, e-böcker, cd, video, dvd och Internet. Dessa böcker och de andra medierna finns ibland endast till förfogande för att läsas eller lyssnas på på plats. Vanligt är dock att biblioteksanvändaren även får låna hem medierna utan kostnad och för en begränsad tid. Källtext och mer information på Wikipedia om bibliotek.

Tips på bibliotek på andra orter:
Bibliotek Ljung

Misteln - bibliotek/turistbyrå
Ödeshögs bibliotek
Biblioteket i Öjebyn

Tjänsten är beta. Testa gärna med mobilen genom att skriva in Hittabibliotek.se.